Bruksvallsloppet söndag sprint klassisk stil

Bättre! Men loppen tog slut innan det gick bra (Bruksvallsloppet söndag)

Nu är premiärhelgen i Bruksvallarna klar! Det avslutades idag med klassisk sprint. Jag fortsatte precis som igår att förbättra min insats och åkning idag. Om loppen hade fortsatt några dagar till hade jag kanske snart kunnat börja åka på en vettig mer normal nivå igen.Nu var inte så fallet men jag hade roligt hela helgen och är positiv till att det kommer att släppa och att farten snart finns där igen snart. Förhoppningsvis redan till cuppremiären på Idre Fjäll nästa helg!

Jag har nog aldrig varit så nervös när jag haft så dålig chans att gå vidare från kvalet som idag. Jag var så nervös att jag knappt klarade av att värma upp ordentligt. Just av den anledningen såg jag till att vara ordentligt varm innan start. Jag gjorde sedan så gott jag för dagen förmådde i kvalet. Tyvärr så är det med den kropp jag haft denna helg inte riktigt nära avancemang ens. Sist jag sprintade i Bruksvallarna fick jag ju i alla fall åka kvartsfinal.

Även mina klubbkamrater Oskar och Jonatan är på gång. Det syns! Inga höjdarresultat av någon av oss denna helg men vi kommer igen! Jonatan har potential att bli ett riktigt sprint-monster och när Oskar får till ett bra lopp, framförallt i klassisk stil så går det fort!

Bruksvallsloppet söndag
Det var vackert i Bruksvallarna idag!

Nu väntar några dagar på hemmaplan innan resa till Idre Fjäll på torsdag. Jag ser redan fram mot det! Är sugen på revansch och att få tävla igen. Att tävla på skidor är bland det bästa jag vet och så länge jag har roligt i tävlingsspåret vet jag att jag snart kommer att åka fort igen. Så pass bra vet jag att jag tränat!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.