SkiErg

SkiErg-döden och TDD-middag


En vis man sa till mig en gång:


”Om jag är hemma och det regnar så här så går jag inte ens ut och tränar!”

Dessa visdomsord uttalades av Lars Suther, sittandes vid köksbordet med sin andra kaffekopp för den morgonen i handen, fem minuter innan den dagens älghufs-intervallpass skulle börja på ett läger med Dala Sports Academy på Idre Fjäll år 2015.

Dessa ord gjorde intryck på mig! Så när jag själv satt vid köksbordet och drack mitt morgonkaffe i måndags och regnet började ösa ner ställdes det planerade rullskidpasset snabbt in och byttes istället ut mot drygt två timmars självplågeri inomhus på SkiErgen i gymmet hemma! Passet gick faktiskt lättare än förväntat att genomföra. En bra podcast i öronen och bortvikt display för att slippa se hur långsamt klockan tickade var till stor hjälp!

SkiErg

TDD-middag

Igår kväll bjöd min Indonesiska klasskamrat Rulan in till internationell, Tourism and Destination Development-middag. På bordet dukades det upp med hemlagade rätter från Indonesien, Sverige, Frankrike och Italien. Och när väl huvudrätterna var uppätna serverades tre olika efterrätter från Frankrike och Italien! Kvällen avslutades med gitarrspel och allsång. Fantastisk mat och fantastiskt sällskap!

Ett urval av rätterna som serverades!
Så många olika smaker!
Kvällens sällskap!

Övriga bilder

Jag brukar påstå att jag inte gillar hösten. Men jag får nog lov att byta den åsikten snart!
Rullskidturer i sådana här miljöer är inga problem!
Så många färger!
Intervallpass med Adam Steen nu i eftermiddags. Alltid trevligt!
Shortsväder mitt i oktober! Fina dagar!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.