Kvällsbloggning på vilodagen

Idag har jag hart en välbehövlig vilodag efter helgens tävlande och gårdagens ganska intensiva impuls/fartlekspass med klubbkompisarna. I morgon ska jag påbörja en lite tyngre och intensivare träningsperiod inför tävlingarna i Norgecupen i Meråker som går 7:e och 8:e mars. Jag kommer fortsätta att tävla även under veckorna fram till dess men de tävlingarna kommer mer bli som en del av träningen eftersom kroppen förmodligen kommer vara ganska nertränad. Det ska bli väldigt spännande att åka till Norge och utmana den norska eliten för att se hur jag står mig i den konkurrensen, men den allra största anledningen till att vi åker dit är att det under VM veckorna och Vasaloppsveckan knappt finns några tävlingar i Sverige.

Nu ska jag strax gå och sova. Det blir en tuff dag imorgon med mycket plugg och träning.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.