Måns Sunesson rullskidor Idre Fjäll Etto Swisseye

Träningsdagar på Idre Fjäll

De senaste dagarna har jag spenderat på Idre Fjäll och tränat. Jag var där tillsammans med familjen som även dom tillbringade en stor del av tiden till att träna. Jag försökte lägga fokus i träningen på att göra sådant som jag inte har möjlighet att göra hemma. Därför blev en hel del tid på rullskidbanan och även en del löpning på fjället!  Jag fick även testa lite nytt material från mina fantastiska samarbetspartners SwissEye och Etto ordentligt (mer om detta senare!).insta

Jag har en hel del intressanta saker som pågår just nu! Rullskid-SM går nästa vecka och jag kommer att åka både det individuella masstartsloppet (tillika del av STS ROLL-cup där jag just nu ligger 8:a) och i teamsprinten på lördagen kommer jag och Jonatan Palander att representera Sellnäs IF. SVT kommer att direktsända båda tävlingarna, så om ni har tid så passa på att kolla! Jag har även flera andra mycket intressanta saker på gång som ni förhoppningsvis kan få ta del av snart!

Städjan Måns Sunesson
Uppe på städjan

EttoSwiss Eye Novena recension/ review

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.