Rullskidor tävlingsrull

SM-förberedelser

Fokus på förberedelser

De senaste dagarna har träningen fokuserats på förberedelser inför kommande SM-tävlingar på SM-veckan i Norrköping i helgen. Igår kördes fart och kortare intervaller på tävlingrull och idag blev det ett skejtpass innehållande testning av olika tävlingshjul.

Måns Sunesson Rullskidor
Fartpass på tävlingsrull för att förbereda inför SM. Här först några 200 meter drag för att försöka få upp lite rapphet i musklerna. Körde även några intervaller på mellan 90 och 100 sekunder.
Rullskidor vid Dala Airport
Vi lyckades precis undvika ett rejält åskväder som strök förbi i bergen bara någon kilometer bort för att sedan stanna över Runn. Så intervallerna gick i relativt fint väder med blixtar och dunder i bakgrunden.
Rullskidor tävlingsrull
Testade olika tävlings-hjul. Några av mina gamla som gått bra på flera tävlingar och några helt nya för mig. Det återstår att se vilka som kommer att gå på SM i helgen!

Glöm inte att kolla!

Kom ihåg att ni kan se tävlingarna i SVT och SVT-Play. Jag tävlar 14:00 på fredag i det individuella loppet och kval i lagsprinten tillsammans Jonatan Palander på lördag någon gång mellan 9:00 och 10:00, och förhoppningsvis även final i lagsprinten 11:55.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.