Framsteg men inte bra ännu! (Bruksvallsloppet lördag)

15 km klassiskt i Bruksvallarna idag! Jag försökte öppna lite mer kontrollerat än igår. Första mellantiden var trots det min bästa placeringsmässigt, långt ifrån lika extremt som igår dock!

Även om det fortfarande är långt, långt ifrån bra så var det ett klart steg framåt jämfört med gårdagen. Jag har aldrig lyckats på en premiärhelg tidigare och ändå gjort bra säsonger. Och hittills har jag ju åkt fortare för varje lopp (även om det bara varit två). Därför har jag varken blivit orolig eller allt för besviken över dessa resultat.

Här ser det ju nästan ut att gå lite fort!
Här ser det ju nästan ut att gå lite fort!

mms_20161119_132719-01

Imorgon är det klassisk sprint. Traditionellt sett min sämsta disciplin men jag ger det ändå en chans och väljer att vara optimistisk! Jag känner att jag är betydligt starkare än tidigare år och förhoppningsvis kan det också visa sig i spåret imorgon!

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.