Inte så mycket kvar!

Jag har kollat i tävlingskalendern och funderat lite. Det slog mig att det inte är så mycket kvar av säsongen! Jag kikade på vilka tävlingar jag tänkt åka och det är inte så många kvar. Eventuellt ska jag åka parsprinten i Årsunda 3/3 sedan är det Norge-cupen i Meråker 7-8/3, helgen 14-15/3 är ännu inte bestämt vad det blir, 21 och 24/3 är det SM-5 mil och cupavslutning i Kalix, 28-29/3 Grönklittsjakten, 2-3/4 OX2-sprinten och Vårpoffen i Vansbro och sedan avslutningen 18/4 med Fjälltopploppet.

Förhoppningsvis får jag vara fortsatt frisk så att jag kan åka allt som är kvar. Det finns ju inget bättre än att få tävla på skidor! Tråkigt bara att det inte är mer…

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

/Måns

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.