Måns Sunesson

Inte så mycket kvar!

Jag har kollat i tävlingskalendern och funderat lite. Det slog mig att det inte är så mycket kvar av säsongen! Jag kikade på vilka tävlingar jag tänkt åka och det är inte så många kvar. Eventuellt ska jag åka parsprinten i Årsunda 3/3 sedan är det Norge-cupen i Meråker 7-8/3, helgen 14-15/3 är ännu inte bestämt vad det blir, 21 och 24/3 är det SM-5 mil och cupavslutning i Kalix, 28-29/3 Grönklittsjakten, 2-3/4 OX2-sprinten och Vårpoffen i Vansbro och sedan avslutningen 18/4 med Fjälltopploppet.

Förhoppningsvis får jag vara fortsatt frisk så att jag kan åka allt som är kvar. Det finns ju inget bättre än att få tävla på skidor! Tråkigt bara att det inte är mer…

/Måns

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.