Näringsbrist + Dålig form = Mycket trött!

Jag har precis ätit middag efter att jag kommit hem från ett 2 timmars skate-pass i Bergebo. Formen har inte varit bra senaste tiden så det gick lite tungt redan från start. Efter ungefär en timme insåg jag att jag slarvat med kosten och hoppat över att äta mellanmål på eftermiddagen. Sedan med ungefär en kvart kvar kom väggen ! Gick runt det sista varvet för att få ihop min planerade tid. Det funkar helt enkelt inte att slarva med kosten samtidigt som man ligger på relativt hög träningsbelastning!

DSC_0403Elljusspåret runt 1,8km slingan

 

 

 

DSC_0410

Slut som människa här!

DSC_0412

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.