Flexkuddar

Flexkuddar

Vilodag idag. Har varit och kontrollbesiktigat min bil på förmiddagen, en styrled var dålig och har bytts. Den gick igenom utan problem nu! Jag åt sedan lunch med pappa på Dala Airport, raggmunk med fläsk och rårörda lingon, mums!

Jag var sedan och hämtade nya flexkuddar till skejtbindningarna. Jag har i vinter åkt med den svarta standard kudden med medium hårdhet och den blå hårda kudden. Efter mitt 30km lopp i Meråker insåg jag dock att jag kanske även skulle behöva den röda mjuka flexen som är till för mjuka och lösa snöförhållanden. Den blå flexkudden använder jag ofta vid sprinttävlingar där det är viktigt att då snabb respons i frånskjutet, samt om det är isiga och ”halkiga” skejtbäddar vid tävling. Den sitter dessutom alltid på mina skejtrullskidor.

Fick ett komplett set med alla tre olika hårdheter!
Fick ett komplett set med alla tre olika hårdheter!

Skrev inget här igår så här kommer en kort sammanfattning av gårdagen: Förmiddagen och början av eftermiddagen ägnade jag åt skolarbete. Tog sedan med mig pappa till Bregebo för att köra det sista fartpasset inför 5-milen på lördag. Korta intervaller och impulser på schemat. Det hela genomfördes utan några konstigheter. När vi kom hem tog jag tag i en misslyckad vetedeg som min syster börjat på men givit upp. Tänkte mig att det skulle bli en längd men resultatet liknade mer en limpa. Toppade min ”vetelimpa” med vaniljkräm och kokos. Den smakade något bättre än den såg ut men var inte någon riktig höjdare precis.

Verkligen inte vacker!
Verkligen inte vacker!

I morgon blir det ett lätt klassiskt pass som träning. Väldigt lugnt tempo och inte allt för långt. Mest bara för att röra mig lite så att jag inte blir seg utav vilan inför helgen.

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.