På rätt väg nu! Rejält kliv i rätt riktning!

Det blev ett rejält kliv framåt på dagens Intersport cup 15 km fritt på Idre Fjäll idag! Jag försökte säga åt mig själv att inte spränga mig och dra på mig mjölksyra i starten. Något jag brukar vara ganska duktig på, speciellt i början av sässongen. Taktiken verkar ha lyckats då jag faktiskt hade en stor positiv trend placeringsmässigt från första till andra av de fyra varvningarna.

Jag hade inte farten i kroppen att göra något riktigt spurtvarv, utan höll ungefär samma fart även sista varvet. Det gjorde att jag tappade några få placeringar på slutrundan. Jag åker fortfarande inte riktigt på den nivå jag vill och tror att jag kan men efter en okej sprint igår och ett bra lopp idag är jag mycket närmare än i premiären i Bruksvallarna förra helgen (fredag, lördag, söndag).

Dagens resultatlista

Nedan väntar en liten bildbomb:

Med Viktor Axelsson på släp!
Med Viktor Axelsson på släp!

img_8603

img_8605

Med Oscar Claesson och Alfred Buskqvist i rygg uppför fäbodbacken ett utav mittenvarven.
Med Oscar Claesson och Alfred Buskqvist i rygg uppför fäbodbacken ett utav mittenvarven.

img_8637

img_8643

img_8660

Min klubbkamrat Oskar Lundqvist gjorde ett riktigt bra lopp i H 19-20!
Min klubbkamrat Oskar Lundqvist gjorde ett riktigt bra lopp i H 19-20!

Foton: Minna Sunesson

Nu väntar en tävlingsfri helg innan det återigen är dags att dra på sig nummerlappen. Då på Skandinavisk cup i Lillehammer. Ska bli spännande!


Dagens vallning

Glid: Rex TK29 (pulver) + Rex TK72 (fluorkloss)

Struktur: Red Creek Coarse (hela skidan) + Red Creek 1 mm (bara bak)

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.