Swisseye C-shield

Swisseye C-shield

 

Swisseye C-shield

Detta inlägg är skrivet i samarbete med en utav mina sponsorer/samarbetspartnerswiss-eye skiingSwisseye C-shield Måns Sunesson

Swisseye C-shield är en väldigt häftig modell sportglasögon! Framförallt för prylnördar och kolfiber (carbon)- frälsta människor, men även för gemene man! Modellens skalm är helt och hållet i kolfiber vilket gör modellen mycket lätt (och cool)! Linsen är i ett stycke och är fotokromatisk, vilket innebär att den anpassar ljusgenomsläppet beroende på hur skarpt solljuset är. En justerbar näsbygel av gummi och gummi på skalmändarna gör att glasögonen sitter ordentligt på plats. Det tillsammans med den låga vikten gör att du knappt känner att du har den på dig!

Jag använder Swisseye C-shield mycket vid löpning. Modellens vikt och passform gör att den i mitt tycke mig är helt överlägsen vid just löpträning! Den sitter helt still, väger ingenting och ljusgenomsläppet är alltid optimalt! Jag använder den även en hel del vid rullskidåkning. Ibland även vid skidåkning trots att mina favoritmodeller vid skidåkning är Swisseye Novena och Swisseye Snow Screen.

Den fotokromatiska och kontrasthöjande linsen är också grym när det är svåra ljusförhållanden vid skidåkning när det är svårt att se kontrasterna i snön. Ljusgenomsläppet och kontrasthöjningen är alltid optimal för att kunna läsa av spåret och fatta rätt beslut snabbt vid till exempel intervallträning eller tävling.

Jonatan Palander Måns Sunesson Sellnäs IF Rullskidor Swisseye C-shield
Jag använde Swisseye C-shield på Team-sprinten på Rullskid-sm i Norrköping i somras! Min lagkamrat Jonatan åkte loppet i Novena modellen.
Rullskid-SM 2016 sprintstafett
Drar i tät mot slutet av första sträckan i årets sprintstafett.

Om du är ute efter sportglasögon och gillar kolfiber, eller bara är ute efter en allsidig båge av hög kvalitet rekommenderar jag att du kikar lite närmare på Swisseye C-shield!

/Måns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.